CodWell

JAVA felsőfokon

Cégünk

Innovatív IT vállalkozásként tevékenységünk központjában az egyedi szoftverfejlesztés áll, mellyel, közép- és nagyvállalatoknak kínálunk megoldást munkájuk eredményesebbé tételére Magyarországon és az Európai Unió más országaiban egyaránt. Vezetőink és munkatársaink elismert szakértők az információtechnológia, a projektmenedzsment és az üzleti tanácsadás területén.

A tudás és tanulás a fő erősségünk. Elmondhatjuk, hogy technológiai tudásbázisunk a hasonló profilú informatikai vállalatokéval összevetve az élmezőnyben van. Folyamatosan keressük az új, jobb, korszerűbb megoldásokat, hiszen ma már nem elég lépést tartani a változásokkal, hanem meg kell előzni azokat.

Széles körű eszköztárral dolgozunk, így nem egy „dobozt” húzunk rá az Ön rendszerére, hanem a megfelelő eszközt választjuk ki az optimális működéshez. A hagyományos projektvezetési metodikákkal ellentétben a SCRUM és RUP szoftverfejlesztési módszertanokat alkalmazzuk, ezek garantálják, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül testreszabott terméket, megoldást kapjon.

Manapság az ár sem utolsó szempont egy szolgáltatás megrendelésekor. Főként

nyílt forráskódú termékekkel dolgozunk, így Önnek nincs gondja a licencdíjakra, és természetesen az általunk fejlesztett termékek minden tekintetben versenyképesek a magas jogdíjú szoftverekkel.

 

Németh László
Gémes Tibor

 

ügyvezető igazgató
igazgató